Stiri cele mai noi articole - Blog jobradar24

Indemnizația de handicap a fost majorată recent, de la 1 martie 2022, odată ce Indicele Social de Referință a crescut cu rata medie anuală a inflației.
Conform unei promisiuni încă de acum 2 ani, Uniunea Europeană va supune dezbaterii în Parlamenul European introducerea unei noi directive europene care va schimba modul în care angajatorii postează anunțuri de angajare sau cum vor decurge interviurile de acum înainte.
Într-un context dificil, pe care nimeni nu-l anticipa, ucrainenii veniți în România au nevoie de bani pentru a se putea întreține. Unii vor rămâne aici pentru o perioadă mai lungă, poate chiar de tot, și au nevoie de joburi, pentru a-și face un plan pentru ziua de mâine.
Spre deosebire de alte state din Uniunea Europeană, România are un număr mai mic de zile libere legale. În plus, din cele 15 sărbători de care beneficiem ca angajați prin zile libere în 2022, 6 pică la sfârșit de săptămână. Din fericire, în acest an, angajații primesc trei zile plătite în luna iunie.
La începutul anului 2024, salariul minim brut pe economie a crescut la 3.300 de lei, ultima majorare fiind operată la 1 octombrie 2023. La acea dată, a crescut de la 3.000 de lei.