Blog jobradar24

În domeniul retail, jobul de lucrător comercial se numără printre cele mai căutate, alături de cele de casier și de asistentul de vânzări. Pentru mulți aflați la început de drum sau care își doresc un al doilea job, este una dintre cele mai bune sau la îndemână opțiuni.
Stresul, pe care-l resimțim cu toții din când în când, este reacția mentală și fiziologică a omului la presiunile de zi cu zi, care vin atât din afara noastră, cât și din interiorul nostru. Orice activitate poate aduce elemente de stres atunci când lucrurile sunt duse la extrem sau când există o presiune la locul de muncă, când intervine un termen-limită sau unele sarcini mai dificile.
Multe afaceri, si nu intamplator chiar cele care se bucura de cel mai mult succes, pornesc de la un hobby sau o pasiune care, la un moment dat, incepe sa fie fructificata si concretizata intr-un adevarat business. Drumul pana aici nu e simplu, dar nici imposibil.
A fi barman e un vis pentru mulți tineri, care își imaginează de ce distracție vor avea parte la "serviciu". În parte e așa, dar această profesie nu presupune doar asta. 
Joburile din domeniul medical presupun o grijă a celor care le practică pentru cei din jur, o dorință de a îi ajuta pe cei care nu se simt bine și de a aduce un plus de bine societății. De aceea e bine, pentru început, să ai empatie și calitățile enumerate anterior, dacă își dorești să te îndrepți către așa ceva.
Clar, mergem la restaurant ca să gustăm ceva delicios, dar și datorită atmosferei calde și destinse, creată de personalul prietenos, atent și respectuos. Iată cât de important este ospătarul, cel care trebuie să se asigure că experiența clienților este una agreabilă, care îi va face să revină cu plăcere și cu altă ocazie.
Un makeup artist priceput este o adevărată comoară. Numai că această meserie presupune mult mai mult decât ar putea părea la prima vedere. Căci implică mult efort, talent și dedicare până la a face performanță în domeniu.
Operatori CNC se caută constant pe piața muncii. Este o meserie bănoasă, dar necesită anumite aptitudini și o pregătire adecvată. Din fericire, există cursuri acreditate, care oferă diplome recunoscute la nivel internațional.
Meseria de sudor este cu adevărat o brățară de aur, cum spune proverbul. Căci, deși foarte bine plătită, nu sunt mulți cei dornici să o învețe. Iar piața locurilor de muncă, atât din România cât și din străinătate este plină de oferte pentru meseriașii pricepuți în domeniu.