Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Keiron Logistics - 0 posturi vacante

Website: www.magazialucostica.ro

Website:www.magazialucostica.ro


Vino sa ne cunosti!

Descrierea companiei

Din 2009 sustinem atat micii cat si medii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistica cat si cea edilitara. Clienții noștri sunt de asemenea si persoane fizice interesate de marcile premium pe care le comercializam.
‘’Magazia lu' Costica’’ este o firma de familie. Ne mandrim cu furnizarea de servicii de reparatie eficiente, intr-un mediu prietenos, asigurat de un colectiv profesionist și amabil. Va promitem ca vă oferim doar echipamente de cea mai buna calitate care sunt susținute de către producători de încredere și de garanția excelenta.

Suntem unici importatori in Romania pe o gama vasta de utilaje agricole si tractoare si reprezentam zonal producatorii de profil cunoscuti: LS tractors (Gama de tractoare a firmei LG), Abbriata (Italia), Bicchi (Italia), Bufer si Ozdoken (Turcia) plus alti multi producatori: Maschio Gaspardo, Danielle Giraudo, Dante, Faza, Stihl, BCS, Comet, etc.

Toata lumea intreaba cine este ‘’Costica’’, marea majoritate vor sa-l cunoasca. ‘’Costica’’ semnifica din punctul nostru de vedere : "lucrul bine facut". ‘

Ne-am saturat de "las ca merge si-asa" sau "n-are nimic daca....".’Costica’ inseamna pentru noi asumarea muncii pe care o depunem consiliind clientii nostri, reparand un produs sau vanzand o solutie.

Vino sa-l cunosti pe ‘’Costica’’, sa experimentezi un altfel de furnizor de servicii si echipamente agricole.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.