Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Kraftanlagen Romania - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Kraftanlagen Romania S.R.L. – Specialistul Dumneavoastră pentru construcţia de conducte şi instalaţii pentru industria chimică şi petrochimică. Infiintata in 2007 este parte grupului de Kraftanlagen.

Grupul Kraftanlagen, este un furnizor de top în domeniul construcțiilor specializate de conducte și instalații din Europa. Ca partener versatil pentru sectorul industrial, energetic și imobiliar, dezvoltăm și construim cea mai modernă tehnologie a instalațiilor. Suntem o Companie de nivel mijlociu, ultramodernă cu un numar de aproximativ 2.000 de angajați. Din 2018 aparținem de Compania franceză Bouygues S.A..

Cu o prezenta importanta în sectorul construcțiilor civile si industriale, prezenta în peste 90 de țări, Bouygues proiectează, implementează și operează proiecte în domenii precum: constructii civile, infrastructura si constructii industriale. Ca parte a grupului, divizia sa Bouyques Energy and Services este unul din liderii globali in transformare energetica, digitala si industriala. Cu peste 130.000 de salariati permanenti, grupul Bouygues S.A. realizează o cifră de afaceri anuala de aproximativ 38 miliarde euro.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.