Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Accounting & Audit Consulting - 0 posturi vacante

Website: http://www.accaudit.ro

Website:http://www.accaudit.ro


Serviciile noastre profesionale reprezinta prima alegere pentru orice afacere de succes, indiferent de dimensiunea, statutul sau natura activitatii sale, pentru buna functionare şi succesul intregii afaceri.

Dacă vă aflați în faza de pornire a unei noi afaceri, ar putea fi nevoie de câteva sfaturi pe protocoale de contabilitate, structura şi software-ul financiar-contabil.

Serviciile noastre sunt proiectate pentru a va face munca mai ușoara și de a vă oferi mai mult timp să va concentrați la consolidarea afacerii dumneavoastră. Vă ținem la curent cu modificările legislației fiscale pe tot parcursul anului pentru a vă asigura ca sunteți în permanenta informați.

Pentru a răspunde mai bine nevoilor financiar contabile ale clienților noștri din București și Ilfov, avem de asemenea individualizat servicii pentru clienți din industrii precum construcții, producție, distribuție, servicii profesionale și de afaceri și altor servicii. Aceste servicii individualizate ne-au permis să abordam provocările specifice domeniului dumneavoastră.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.