Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ad Auto Total Cars - 0 posturi vacante

Website: www.autototalcars.ro

Website:www.autototalcars.ro


SC INTERCAR SRL este dealer-ul autorizat Skoda pentru judetul Sibiu. Compania are ca domeniu de activitate comertul cu autovehicule noi, sub 3.5 t si ofera servicii ce acopera intreg ciclul de viata al unui autoturism: reparatii si intretinere auto (mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie), vanzare piese originale, vanzare accesorii originale, auto la schimb, asistenta rutiera non-stop, serviciu preluare-predare auto, ITP, finantare.

Societatea a implementat un sistem de management al calitatii in conformitate cu prevederile standardul international ISO 9001:2008, certificat de TUV SUD Management, Austria.

INTERCAR urmareste sa promoveze si sa respecte valorile marcii Skoda, sa ofere clientilor sai un echilibru intre util si placut prin produsele si servciile sale de calitate care sa le asigure confortul si siguranta. De asemenea, calitatea serviciilor after sales pe care o ofera vine sa contribuie la instituirea in cadrul perceptiei publice a inaltelor standarde pe care si le-a fixat in managementul local al marcii Skoda.

Angajatii companiei beneficiaza in permanenta de cursuri periodice de pregatire pentru a ajunge la un grad de profesionalism care sa satisfaca si cele mai exigente asteptari. Viziunea companiei in ceea ce priveste instruirea angajatilor este dominata de principiile formarii continue, lucru care conduce la competitivitate si eficienta pe viitor, pentru consolidarea pozitiei pe o piata din ce in ce mai concurentiala.

Ideile definitorii ale Intercar:

-Calitate a produselor si serviciilor;

-Excelent raport pret-performanta;

-Deschidere spre orice sugestie si reclamatie;

-Seriozitate si loialitate in relatiile cu clientii si colaboratorii sai

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.