Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Adix Technik - 0 posturi vacante

Website: https://adix.ro

Website:https://adix.ro


Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 89 angajati si 13 puncte de lucru in 8 orase din Romania si 5 orase din Ungaria.

ADIX Technik SRL asigura o aprovizionare rapida si sigura cu produse tehnice de calitate astfel incat satisface toate necesitatile tehnologice si financiare ale partenerilor sai in ceea ce priveste productia si mentenanta.

Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, tehnica liniara, cuplaje, lanturi de transmisie, curele de transmisie, roti si role, echipamente pneumatice, elemente de etansare, organe de asamblare, unelte de mana, adezivi industriali, materiale abrazive, incaltaminte de protectie, imbracaminte de protectie, echipamente de protectie, lubrifianti, sisteme de ungere, aparatura de diagnosticare.

Grupul ADIX asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare si dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.

In acest context partenerii nostri strategici sunt: FAG, INA, BECO, IKO, HIWIN, THK, KTR, IWIS, RENOLD, DIAMOND, DONGHUA, CONTINENTAL, OPTIBELT, AVO, BLICKLE, COLSON, SMC, UNIOR, KS TOOLS, LOCTITE, MOTIP, KLINGSPOR, U-POWER, COVERGUARD, UVEX, 3M, LUX OPTICAL.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.