Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Adix Technik

Website: www.adix.ro
Locuri de munca disponibile in: Oradea

Website:www.adix.ro


Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 70 angajati si 13 puncte de lucru in 13 orase, din Romania si Ungaria. ADIX Technik SRL asigura o aprovizionare rapida si sigura cu produse de calitate precum si serviciile aferente acestora.

Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, roti si role, lanturi, cuplaje, curele, incaltaminte de protectie, elemente de etansare, lubrifianti, gresoare manuale si automate, adezivi industriali, produse de curatare, scule de mana, aparate de diagnosticare, materiale abrazive, organe de asamblare, materiale de sudura.

Grupul ADIX asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare şi dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.

In acest context partenerii nostri strategici sunt: INA, FAG, DIAMOND, KTR, COLSON, AVO, CONTINENTAL CONTITECH, RENOLD, LOCTITE, KS TOOLS, U-Power.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Vanzari - Back Office/​ofertare Interna

Consultant Vanzari - Back Office/​ofertare Interna


ADIX TECHNIK
Candidatul ideal * Experienta intr-un post similar de minim 2-5 ani * Studii medii tehnice * Abilitati de comunicare; vanzare si negociere * Cunistinte utilizare PC, excel,Descrierea jobului - identificarea produselor industriale / pieselor de schimb din magazin (rulmenti, curele, echipamente de protectie, lanturi, elemente de etansare, organe de ansambalre...) - ofertarea tehnica si comerciala a produselor din portfoliu, facturare - activitati comerciale back-office - suport tehnic pentru clienti si utilizatori finali - colaborare continua cu reprezentantii zonali de vanzari, suport te

Referent Marketing

Referent Marketing


ADIX TECHNIK
Candidatul ideal Cunostinte de baza marketing, publicitate si promovare a vanzarilor offline. Cunosterea caracteristicilor definitorii ale fiecărui instrument de publicitate. Tehnici de comunicare și elaborare a mesajelor; Capacitate de analiza, sinteza si redactare concisa si corecta a informatiilor; Cunostinte de utilizare a aplicatiilor informatice specifice postului (Office, Powerpoint, Corel Draw) Experiență în utilizarea și comunicarea social media; Abilitati de planificare, organizare si gestionare a timpului, in vederea respectarii termenelor. Descrierea jobului Colaboreaza la
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.