Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Administrare Active Sector 3 - 0 posturi vacante

Website: http://www.actives3.ro

Website:http://www.actives3.ro


Societatea Administrare Active Sector 3 a fost infiintata in scopul asigurarii unei mai bune gospodarii a bunurilor imobile apartinand domeniului public si privat al Municipiului Bucuresti, respectiv a Consiliului Local al Sectorului, Bucuresti.

Din anul, suntem producatori de prefabricate beton si asfalt, Societatea noastră dispunand de:

o centrală de betoane pentru producerea betonului marfă și a betonului rutier model Liebherr, tip BETOMAT II-345, o fabrică proprie de elemente prefabricate de beton, alcătuită dintr-o hală de producție în care se desfășoară procesele de realizare a armăturilor pe de o parte, și pe de altă parte sunt realizate procesele tehnologice de turnare a betoanelor în cofrajele cu armături, pentru diverse tipologii de elemente prefabricate. o instalație modernă pentru prepararea mixturilor asfaltice, model BENNINGHOVEN BA, care asigură o capacitate operațională de producție cuprinsă întretone/oră, o instalație modernă pentru prepararea emulsiei bituminoase cationice, model MASSENZA Embac 4000×2, care asigură o capacitate de producție de 10 tone/oră, situate la punctul de lucru din Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura, nr. 111, Judetul lfov.

Motoul care ne ghideaza activitatea: " Oamenii cu care lucram, sunt cea mai pretioasa resursa!"

De aceea, ne formam o echipa din specialisti orientati catre rezultate, dornici sa contribuie alaturi de noi, la indeplinirea obiectivelor strategice ale societatii.

Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa de oameni harnici, implicati si dedicati, va asteptam cu drag alaturi de noi!

AAS3

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.