Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Agress Business Company - 0 posturi vacante

Website: www.agress.ro

Website:www.agress.ro


aBeauty Clinique este probabil cel mai puternic brand in dezvoltare din nisa tratamentelor corporale si faciale neinvazive sau minimum invazive. Suntem o retea de clinici prezente si in alte orase precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Iasi,Timisoara si Cluj, cu orientare catre dezvoltarea permanenta. Clientii si pacientii nostri sunt tratati mereu ca niste oaspeti de seama, fapt pentru care din ce in ce mai multi ne recomanda si aleg serviciile noastre.

Oferim tratamente corporale de slabire, remodelare corporala, tratare a celulitei, imbunatatire a circulatiei sangvine, stimulare a metabolismului celular, tratare a vergeturilor si epilare definitiva, precum si tratamente faciale de intinerire, tratare a ridurilor, tratare a cearcanelor, maririi buzelor prin injectari cu acid hialuronic, tratarii cicatricilor postacneice, ameliorare a pigmentatiilor si multe altele.

In cadrul clinicilor noastre vei avea ocazia sa beneficiezi si sa lucrezi cu cele mai noi si performante aparate in domeniul esteticii corporale si faciale.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.