Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Agrii Romania - 0 posturi vacante

Website: https://www.agrii.ro

Website:https://www.agrii.ro


Brandul Agrii s-a lansat pe piata in 2012, in Marea Britanie. Agrii este marca inregistrata a grupului Origin Enterprises LTD. Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.

Agrii Romania acopera in proportie de 100% suprafata agricola a Romaniei, adresandu-se atat segmentului de ferme mari, cat si fermelor mici. De asemenea, prin cele 22 de fitofarmacii Agrii, dar si cele peste 1.000 de fitofarmacii partenere, Agrii reuseste sa vina cu produse si servicii catre micul fermier/producator, fitofarmaciile fiind pozitionate in puncte cheie, cuprinzand aproape toate zonele agricole din tara. Agrii sprijina sectorul de productie agricola prin furnizarea de recomandari personalizate, inputuri si solutii agricole inteligente in vederea imbunatatirii productiilor fermierilor.

Valorile Agrii Romania:

PARTENERIAT INOVATIE COMUNITATE OAMENI INTEGRITATE

Ne mandrim cu o echipa de peste 400 de colegi la nivel national si cautam sa intregim acesta echipa minunata cu colegi care sa impartaseasca valorile companie noastre si care sunt pasionati de domeniul agricol. Te incurajam sa aplici la unul dintre posturile disponibile si sa ne cunoastem!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.