Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Air Liquide Vitalaire România - 0 posturi vacante

Website: http://www.vitalaire.ro

Website:http://www.vitalaire.ro


Cine suntem:
Fondata in anul 1902 la Paris, Air Liquide este o companie multinationala lider mondial în domeniul sanatatii, gazelor pentru industrie si mediu, prezentă în 80 de ţări, cu peste 68.000 de angajaţi.
Air Liquide VitalAire Romania a fost infintata in anul 2005 ca reprezentanta a VitalAire Germania, in prezent numarand peste douzeci de filiale zonale.
VitalAire ingrijeste mai mult de 3.000.000 de clienti si pacienti, și este prezent in mai mult de 6.000 de spitale în toată lumea.
Oferim clientilor nostri, la domiciliu produse medicale si servicii de inalta calitate care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților
Integritatea şi transparenţa sunt pietrele de temelie ale comportamentului nostru, acţiunilor noastre şi a serviciilor noastre.

Ce ne dorim:
Daca decizi ca vrei sa faci parte din echipa noastra, trebuie sa stii ca ne dorim de la tine sa promovezi serviciile medicale de calitate, sa te implici activ in mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu medicii, sa identifici permanent modalitati noi de actiune.
Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu activ, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.
Daca te regasesti in profilul angajatului Air Liquide VitalAire Romania , asteptam cu deosebit interes aplicatia ta.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.