Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Alcar Wheelbase Romania

Website: www.alcar-wheelbase.ro
Locuri de munca disponibile in: Afumati, Bucuresti, Stefanestii de Jos, Voluntari

Website:www.alcar-wheelbase.ro


ALCAR WHEELBASE ROMANIA este o companie austriaco-romana, parte a grupului austriac ALCAR, lider in distributia jantelor aftermarket pe piata europeana.
Wheelbase a luat fiinta inca importator exclusiv al marcilor AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO si ALCAR STAHLRAD, aflate in portofoliul grupului ALCAR. InALCAR GROUP a devenit coacționar, compania redenumita ALCAR WHEELBASE ROMANIA alaturandu-se celorlalte 12 sucursale de la nivel international ale grupului. In anulALCAR WHEELBASE ROMANIA isi completeaza portofoliul de produse si devine importator si distribuitor oficial pentru marcile Falken, Kumho si Nexen.
Departament:
Cuvinte cheie:

Lucrator Depozit

Lucrator Depozit


ALCAR WHEELBASE ROMANIA
Candidatul ideal Pozitiile disponibile sunt la sediul Alcar Wheelbase din Stefanestii de Jos Jud. Ilfov. Se asigura transport. Angajam lucratori depozit, cu sau fara experienta, pentru incarcare/descarcare/manipulare marfa (anevelope autoturism). Angajam si personal necalificat sau tineri absolventi de liceu sau scoala profesionala, care isi doresc sa invete meseria de Vulcanizator Auto. Asiguram training si toata instruirea necesara pentru vulcanizare service si vulcanizare mobila. Se asigura transport. Permis conducere categoria B – reprezinta un avantaj. Descrierea jobului Oferim
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.