Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Altex Logistic & Distribution - 3 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Dragomiresti-Deal, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Oradea, Piatra Neamt, Suceava, Timisoara, Turda


ALTEX LOGISTIC & DISTRIBUTION SRL face parte din grupul de firme ALTEX - lider de piața pe segmentul de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania si ofera servicii de logistica si transport de inalt nivel calitativ.

Altex Romania reprezinta poate cel mai bun exemplu de antreprenoriat de succes din tara noastra. In peste 25 de ani de provocari si adaptari la schimbarile mediului de afaceri, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pietei romanesti de retail. Cum? Avand mereu o relatie buna cu clientul si adaptand infrastructura, astfel incat sa corespunda exigentelor retailului romanesc.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Sofer Categoria C (card Tahograf)- Dragomiresti Si Turda

Sofer Categoria C (card Tahograf)- Dragomiresti Si Turda


Candidatul ideal Daca ai :· Permis auto C (7.5 tone);· Certificat de competenta profesionala (CPC sau CPI);· Card tahograf si atestat transport marfa (pentru cat C);· Minim 3-5 ani de experienta de condus;· Studii medii;· Experienta distributie marfa minim 3 ani;· Experienta gestionare documente transport;Daca esti :· Responsabil, sociabil, comunicativ;· Fara cazier judiciar;· Fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat).Te invitam sa aplici !Descrierea jobului Asigura transportul produselor pentru diversi clienti la nivel national; Tine evidenta documentelor de transport de distributie; Raspunde de cantitatea si starea marfii transportate din momentul incarcarii pana in momentul descarcarii acesteia, conform comenzii si documentelor de transport; Se ingrijeste de starea tehnica a autovehiculului si raspunde de integritatea acestuia.
ALTEX LOGISTIC & DISTRIBUTION

Picker/​manipulant- Dragomiresti Deal

Picker/​manipulant- Dragomiresti Deal


Candidatul ideal Atentie la detalii Abilitati de comunicare Tenacitate si perseverenta Disponibilitatea de a lucra in tureDescrierea jobului Asigura pe perioada manipularii marfurilor pastrarea integritatii acesteia. Asigura manipularea corespunzatoare a echipamentelor din dotare Respecta fluxul de descarcari conform programului. Participa la inventarierea periodica a marfurilor.
ALTEX LOGISTIC & DISTRIBUTION

Gestionar Curierat

Gestionar Curierat


Candidatul ideal Cerinte: Minim studii medii; Experienta in operarea in diferite sisteme informatice; Capacitatea de observare si retinere a detaliilor; Abilitatea de a lucra sub presiune; Atentie la detalii; Managementul stresului; Bune abilitati de organizare.Descrierea jobului Gestioneaza si raspunde de acuratetea stocului si de integritatea produselor aflate in depozit; Respecta procedurile si instructiunile de lucru privind desfasurarea zilnica a activitatilor si operatiunilor de la locul de munca; Utilizeaza echipamentele si softurile informatice specifice activitatii de livrare; Inregistreaza intrarile/iesirile de marfa in sistemul informatic si asigura depozitarea produselor pe locatii; Monitorizeaza procesul de incarcare/descarcare a produselor in depozit pe baza documentelor de evidenta ale acestora;
ALTEX LOGISTIC & DISTRIBUTION
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.