Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Ambra Sign

Website: www.ambrasign.ro

Website:www.ambrasign.ro


Oferim solutii complexe in productie publicitara pentru clienti din retail, industrie si servicii.

Am facut primul pas in domeniul productiei materialelor publicitare in anul 2004, cu scopul de a ajuta orice afacere sa-si promoveze imaginea.

In prezent suntem indreptatiti sa afirmam ca am ajuns la maturitate, fiind dedicati inovarii, calitatii si flexibilitatii in productia publicitara. Existam datorita pasiunii care ne conduce – pasiunea de a transmite vizual informatii, mesaje si emotii ale brandurilor pentru care lucram. Iubim ce facem, iar munca noastra este construita in jurul relatiilor cu partenerii nostri.

Sign Making Departamentul “sign making” este implicat in realizarea proiectelor pentru clientii nostri inca din faza de proiectare a produsului, continuand cu productia si pana la instalare.

Print digital Departamentul de print digital are ca scop realizarea de print pe materiale rigide si flexibile, la cele mai inalte standarde de calitate in imprimarea digitala.

Solutii Productia publicitara ofera solutiile optime in transmiterea unor mesaje catre audienta companiei dumneavoastra. Comunicarea vizuala ajuta in interactiunea cu angajatii, cu colaboratorii si, bineinteles, cu clientii.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.