Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ameli Flowershop - 0 posturi vacante

Website: https://ameli.ro/

Website:https://ameli.ro/


Floraria Ameli - Cine suntem si cu ce ne ocupam Salut!

Suntem Ameli, o echipa tanara, foarte activa si, cum ne place noua sa credem, pozitiva.

De 6 ani inflorim in acest atelier (florarie), insa avem in spate o experienta mai vasta in arta florala/organizarea de evenimente si business management.

Avem un portofoliu bogat, asadar vei gasi aranjamente si buchete de toate tipurile, de la flori de zi cu zi pentru magazinul nostru, flori pentru nunti, botez, cununii, mirese, precum si aranjamente florale pentru corporatii si evenimente. Totodata, ne ocupam de livrari pentru ca buchetele speciale sa ajunga in cel mai scurt timp la persoana potrivita.

Echipa

In echipa Ameli suntem momentan 9 (9 bipezi, mai avem 2 colegi patrupezi, dar asta este alta discutie). Ne place sa ne inconjuram de oameni pozitivi si creativi; asadar vrem sa ne marim echipa.

De-a lungul timpului ne-am creat numeroase legaturi si avem colaboratori pentru toate domeniile, asadar activitatea intregii echipe este una in continua dezvoltare.

Unde ne gasesti

Ne gasesti in Bucuresti, sector 1. Desigur, ne gasesti in fiecare zi in toate zonele Bucurestiului pentru ca ne ocupam si de la aprovizionare, livrari sau alte activitati din rutina zilnica.

Planuri de viitor Timp de 8 ani ne-am dezvoltat si am crescut ca echipa. Am construit un mediu de lucru atractiv, deloc plictisitor, unde creativitatea, dar si spiritul de antreprenor sunt prezente in fiecare zi. Incercam sa avem mereu o gandire proactiva si ne place initiativa.

Am pornit Ameli din pasiune, insa in prezent atat floraria, cat si atelierul au nevoie de forte proaspete pentru planurile noastre de extindere, atat ca echipa, cat si ca business.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.