Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Amicii Building - 0 posturi vacante

Website: www.amiciibuilding.ro

Website:www.amiciibuilding.ro


Avand o experienta de peste 14 ani pe piata constructiilor din Romania, compania Amicii Building SRL a convins prin calitatea lucrărilor executate şi prin profesionalism. Firma a fost inființată in anul 2008 de trei asociați: Givan Nicolaie, Givan Ionut si Givan Adrian, având ca domeniu principal de activitate lucrări de construcție rezidențiale și nerezidențiale. In anul 2010 reușeşte să obțină certificările ISO 9001; ISO 14001; ISO 18001, iar in anul 2016 ajunge să aibă peste 60 de angajați.

Compania Amicii Building SRL este intr-o continuă dezvoltare si de aceea este activă pe piața de recrutări de personal calificat şi necalificat.

Amicii Building este o societate specializată pe construcții civile, industriale și agricole cu o gamă variată de lucrări: de la structuri la finisaje.
Amicii Building se mândrește cu o mulțime de proiecte de succes finalizate iar altele în execuție din multiple arii: comerciale, rezidențiale, hoteliere, industriale.

Lucrăm doar cu echipe de profesioniști, cu muncitori calificați și cu o vastă experiență in construcții, dispunem de cele mai moderne utilaje, echipamente și accesorii necesare acestei activități, iar tehnologia modernă si materialele de construcții folosite ne permit sa ne finalizăm proiectele la cele mai înalte standard.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.