Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Andy-Star-Impex

Website: www.andy-star.ro
Locuri de munca disponibile in: Targoviste

Website:www.andy-star.ro


În toamna anului 1996, mai precis în luna noiembrie, se înfiinţează firma ANDY STAR IMPEX, având drept principal obiect de activitate – “Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru” (Cod CAEN 1412).

Trebuie remarcat şi subliniat încă de la început că suntem o firmă producătoare de haine de lucru şi nu o firmă intermediară care oferă şi vinde aceste produse. Este foarte important acest lucru deoarece ne permitem să vindem la preţuri competitive, ce fac produsele noastre atrăgătoare pentru toate categoriile de clienţi de la cele mai mici firme şi pana la cele mai mari, de la pesoane fizice la persoane juridice, atât din judeţul nostru cât şi din celelalte judeţe ale ţării.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari Prin Telefon

Reprezentant Vanzari Prin Telefon


ANDY-STAR-IMPEX
Candidatul ideal Iti doresti o cariera in Vanzari si nu stii dе unde sa incepi? Echipa Andy-star iti creeaza oportunitati dе dezvotarea a carierei si iti oferta un mediu placut dе lucru! Cautam : - Voce placuta, abilitati excelente dе comunicare, negociere si putere dе convingere - Atitudine pozitiva, personalitate energica, amabilitate şi eficienta - Capacitate dе a te integra rapid in echipa - Automotivat si cu spirit dе echipa - Cunostinte dе operare calculator. - Experienta pe un post similar reprezinta un avantaj (vanzare directa, asistenta la vanzare)Descrierea jobului Responsа
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.