Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Ang Real Estate Group - 0 posturi vacante

Website:[email protected]


DESPRE NOI
ANG Luxury Properties este o Companie imobiliară care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei.
Compania este alcătuită dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați, conduși de către Nicoleta și Alexandru Manea, cu o performanță de peste 90 milioane de euro vânzări totale și 500 de milioane de euro în listări active, firma încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.
Situat in prestigiosul proiect ONE Herăstrău Plaza, cu o experiență de neegalat și cunoștințe de piață, ANG Luxury Properties este o Companie reprezentativă din zona de Nord a Bucureștiului.
Suntem lideri de piață în tendințe, design, marketing și vânzări.
Compania noastră se ocupă de toate etapele dezvoltării și operațiunilor imobiliare pentru randamente maxime și acoperire la nivel național.
Prin cercetare și analiză, identificăm modul în care colaborarea noastră vă va atinge obiectivele. Reprezentăm și colaborăm cu dezvoltatori de top, dar și cu cele mai râvnite proprietăți din zona de Nord a Bucureștiului, cât și din piața internațională, precum Dubai, Paris, Monaco, Los Angeles, New York și Miami, iar prin intermediul experienței, viziunii dar și a procesului nostru de marketing, reușim să parcurgem toate stadiile, de la concept pană la vânzarea finală.

POZIȚIONARE
Suntem prima Companie imobiliară de lux specializată pe zona de Nord a Bucureștiului, având un sediu care dispune de o zonă dedicată clienților în cadrul căreia consultanții noștri le pot prezenta acestora toate proiectele și proprietățile disponibile din portofoliul nostru.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.