Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Ansamble Catering & Services

Website: www.ansamble.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.ansamble.ro


Ansamble Catering&Services Romania doreste sa isi dezvolte echipa cu oameni talentati, responsabili, pasionati si dornici sa isi depaseasca limitele si sa avanseze profesional.
Daca esti interesat de noi provocari in domeniul gastronomiei, te invitam sa te alaturi echipei noastre din Bucuresti in calitate de Buyer(food).
Marca Ansamble opereaza in mai multe tari cu diverse traditii culinare si diferite culturi, de unde rezulta importanta de ancorare a respectului valorilor grupului. Cu un know-how de peste 36 de ani, adaptam expertiza noastra in afaceri la particularitatile locale. Misiunea noastra: sa oferim o restauratie echilibrata si respect oaspetilor nostrii.
Fiecare actor al Ansamble prevede angajamentele sale in punerea in aplicare a deciziilor colective si indeplineste actiunile individuale, in conformitate cu liniile directoare ale grupului. Obiectivul este de a dezvolta un simt al responsabilitatii, in scopul de a obtine rezultate convingatoare.
Transparenta si integritatea sunt cuvintele de ordine in tranzactiile zilnice ale grupului Ansamble. Stabilirea unor canale adecvate de comunicare ne permite sa raportam clientilor nostri, in toate imprejurarile, evolutiile de pe teren.
Deoarece dezvoltarea noastra economica nu poate fi disociata de solidaritatea activa, Ansamble se implica in asociatiile locale si ONG-uri si sprijina reintegrarea prin promovarea muncii si educatiei.
Ansamble a standardizat complet procedurile sale de sanatate si siguranta alimentara. Prin urmare, standardele stabilite in Franta sunt cele adoptate in Romania, Maroc, Africa sub-Sahariana si Orientul Mijlociu.
Facilitatile noastre ofera siguranta optima alimentara intre bucatariile noastre centrale si locatiile implicate in activitatea de catering.
Pachet de igiena: training, analiza, trasabilitatea completa, procese sigure asupra intregului lant de productie si consum.
Planul de securitate alimentara: “PSA Ansamble” respectand reglementarile efective (PMS) este implementat de catre toate echipele noastre in toate locatiile noastre.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Cost Controller

Cost Controller


ANSAMBLE CATERING & SERVICES
Candidatul ideal Profile: Business schools Master 2 specialties control management information system and management control finance and management control Master's degree in Accounting-Control-Audit (CCA), finance, management sciences, business strategy Accounting degrees: DCG (Diploma of Accounting and Management), DSCG (Higher Diploma of Accounting and Management) Dual technical training and management: engineering school and 3rd management cycle, notably for the specialization of industrial management controller Institute for Political Studies in Economics and Finance PROFES
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.