Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Apidava

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Alba Iulia, Blaj, Tarnaveni


Descrierea companiei

Firma Apidava se ocupa de peste 25 de ani in orasul Blaj, judetul Alba cu productia si comercializarea produselor apicole , avand in portofoliu cel mai cunoscut brand de miere din Romania : mierea “Roua Florilor”.
Produsele noastre: miere ambalata la borcan, miere vrac, cosmetice cu miere, sapunuri cu miere sunt comercializate atat in Romania cat si in vestul Europei in tari precum Austria, Italia, Germania , Franta dar si in alte tari precum: Japonia, China, Canada si Singapore.
Valorile si principiile companiei noastre sunt : corectitudine si respect, competenta si diversitate, traditie si spirit de echipa.
Pentru mai multe detalii despre firma va rugam vizitati site-ul nostru: www.apidava.ro.
Pentru mai multe detalii despre acest anunt va rugam sa ne contactati pe email la adresa contabilitate@apidava.ro sau telefonic la: 0732/144799 in atentia doamnei Mariana Barbu
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Tehnolog Industrie Alimentara/​ Laborant - Blaj

Tehnolog Industrie Alimentara/​ Laborant - Blaj


APIDAVA
Candidatul ideal Candidatul ideal; Studii medii in domeniul industriei alimentare/chimie; Cunostinte de operare Microsoft Office ( Excel, Word , Power Point ) la nivel mediu; Cunostinte de limba engleza la nivel mediu; Candidatul, de preferinta barbat, trebuie sa aiba capacitati bune de organizare si prioritizare a sarcinilor; Abilitati bune de comunicare cu colegii, atat din departament cat si din restul companiei. Carnet conducere - Cat B Descrierea jobului Descrierea jobului; Supravegheaza si controleaza din punct de vedere calitativ produsele realizate pe parcursul proce
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.