Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Aps Romania - 0 posturi vacante

Website: aps-ro.ro

Website:aps-ro.ro


”Asset Portfolio Servicing Romania S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal in scopul procesului de selectie si recrutare in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), iar informarea dvs. se realizeaza in baza art. 12, art. 13 si art. 14 din regulamentul anterior mentionat si este disponibila pe site-ul APS Romania.

APS Holding
este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală și de Est, cu sediul principal în Praga, Republica Cehă, și sucursale în Bulgaria, Grecia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, dar și în Vietnam. APS România a fost fondată în anul 2007, devenind rapid unul dintre cei mai activi investitori și manageri ai împrumuturilor performante și neperformante și partener al celor mai mari companii financiare și non-financiare din țară.
Subsidiara APS Holding este singura entitate de pe piața locală a recuperatorilor de creanțe capabilă să serviseze portofolii de tip corporate, întreprinderi mici și mijlocii și retail garantate, fiind administratorul tuturor pachetelor de credite neperformante cu aceste caracteristici care au fost valorificate în România.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.