Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

5 Locuri de munca (joburi) la Arabesque

Website: www.arabesque.ro
Locuri de munca disponibile in: Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Targu Mures, Timisoara

Website:www.arabesque.ro


MatHaus, magazinul de retail Arabesque, este un brand tanar, aflat in continua expansiune pe piata materialelor de constructii, atat in mediul digital cat si in retailul clasic. Prin magazinul online www.mathaus.ro și cele 7 magazine din țară suntem pregătiți să oferim soluții complete pentru orice tip de proiect, fie ca este o reamenajare de apartament sau constructia unei case de la zero.
Suntem o echipa tanara, dinamica si preocupata de gasirea celor mai bune solutii pentru atingerea obiectivelor prin intermediul tool-urilor sau a noilor modele de business. In spatele nostru se afla experienta grupului Arabesque, de peste 25 ani lider pe piata de distributie a materialelor de constructie, cu peste 3000 de angajati.
In fiecare an, compania aloca resurse si energie pentru a dezvolta un mediu de lucru sanatos si performant. Pentru noi este foarte importanta etica profesionala, dorinta de evolutie si munca in echipa.
Poti afla mai multe detalii despre noi si grupul din care facem parte din link-urile:
https://mathaus.ro/
https://arabesque-distributie.ro/
Daca vrei sa faci performanta, sa iti dezvolti cariera, sa inveti cum se creste un brand la nivel national, la noi este locul potrivit. Te asteptam la interviu!

"Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Agent Servicii Clienti Ip&nc

Agent Servicii Clienti Ip&nc


ARABESQUE
Candidatul ideal Activezi în această profesie de cel puțin 1 an ca specialist în licitații publice Ești absolvent de studii superioare juridice/tehnice/economice Ești familiarizat cu utilizarea Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP /SICAP) Cunoști foarte bine legislația și normele de aplicare în domeniul achizițiilor publice Ai cunostinte si experienta in vanzari Esti o persoană energică, cu atenție la detalii, cu abilități dе comunicare și relaționare,. Flexibilitate, capacitate ridicată dе muncă, persoană proactivă şi bine organizată Ai absolvit Cursul de specializare in do

Inginer Ofertare -departam.​ Instalatii Termice Si Sanitare

Inginer Ofertare -departam.​ Instalatii Termice Si Sanitare


ARABESQUE
Candidatul ideal - Studii superioare tehnice de specialitate ( reprezinta un avantaj absolvent al Sectiei de Instalatii – Facultatea de Constructii) - Cunostinte de proiectare – estimare in vederea ofertarii - Cunostinte avansate de operare PC – Autocad, MS Office - Experienta in domeniu instalatiilor termice si sanitare (proiectare, ofertare) - Abilitati de comunicareDescrierea jobului Descrierea jobului - Analizeaza caietele de sarcini in vederea solicitarii de clarificari (daca este cazul) - Dimensioneaza/proiecteaza instalatiile (pe baza caietului de sarcini si a documentatiei existe

Gestionar Depozit

Gestionar Depozit


ARABESQUE
Candidatul ideal Cerinte: - studii medii; - experienta minim 6 luni intr-un post similar; - persoana organizata, atenta la detalii Precizari pentru postul de gestionar depozit din filiala Timisoara : - experienta pe un post simular, in domeniul materialelor de constructii, de cel putin 1 an - disponibilitate pentru program in doua schimburi - se ofera salariu peste media pietei din TimisoaraDescrierea jobului Rеsponsabilitati: - recеptia, inventariеrеа si еlibеrаrеа mаrfurilor (materiale dе constructii) pе baza documеntеlor specifice; - intretinеreа stocului; - evidenta gestiuni.

Agent Vanzari

Agent Vanzari


ARABESQUE
Candidatul ideal - Reprezinta un avantaj studiile in domeniul tehnic - Cunostinte in domeniul utilizarii materialelor de constructii - Persoana comunicativa, cu abilitati de analiza si organizare - Permis de conducere categoria BDescrierea jobului - Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti pe zona alocata (constructori, revanzatori, clienti finali, etc) ; - Prospectarea pietei si promovarea produselor companiei (materiale de constructii si finisaje) - Negocierea conditiilor de livrare, modalitatilor de plata, termenelor de livrare si de plata, respectand procedurile firmei;

Sofer Profesionist

Sofer Profesionist


ARABESQUE
Candidatul ideal - permis de conducere categoriile B, C, E; - atestat profesional pentru transport marfuri generale; - autorizatie ISCIR pentru automacara - reprezinta un avantaj; - card tahograf.Descrierea jobului - desfasoara activitatea in cadrul departamentului de transport intern in judetele aferente filialei - transporta marfa in baza documentelor de insotire - livreaza comenzile conform programului de distributie Beneficii: - mediu de lucru profesionist; - pachet salarial atractiv.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.