Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Arcade Doors

Website: Lipsă informații


ARCADE activeaza de 20 de ani pe piata Romaniei, fiind una dintre companiile de top specializata si recunoscuta pentru livrarea proiectelor sale de tip state of the art modern office space si nu numai (compartimentari pereti, mobilier custom, mobiler acustic, placari fonoabsorbante si cabinele de tip phonebooth, integrare media, etc.), acoperind toate fazele de proiectare si productie intr-un spatiu complet tehnologizat de 6250 de mp, implementare a proiectului. Dintre clientii nostri enumeram Microsoft, ING, Molson Coors, Honeywell, Holcim, Genpact, Ivatherm etc.

Am reusit si reusim datorita profesionalismului cu care lucram, pasiunii noastre in ceea ce facem, dorintei noastre de inovatie si dezvoltare continua, specializarii echipei noastre, integrarii de tehnologie moderna, totul pentru a sustine ambitia si satisfactia de a oferi solutii de configurare complete pentru fiecare client in parte, asa cum am promis. Pentru mai multe detalii despre noi, te invitam sa vizitezi site-ul companiei noastre: http://www.arcade-trading.ro/custom-solutions/.

Daca consideri ca te potrivesti in echipa noastra, aplica chiar acum! Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim si sa povestim mai multe!

Nota: Compania colecteaza si proceseaza date cu caracter personal pe parcursul procesului de recrutare pentru a mentine comunicarea cu dumneavoastra si a evalua daca profilul dvs se potriveste cu pozitia vacanta pe care o oferim. Mai multe detalii le gasiti accesand urmatorul link: http://www.arcade-trading.ro/wp-content/uploads/2020/06/GDPR-Arcade-RO-1.pdf.

Compania isi rezerva dreptul de a contacta doar candidatii cu potential de potrivire cu cerintele postului.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.