Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Arka Rec

Website: http://www.arkarobot.com
Locuri de munca disponibile in: Brasov

Website:http://www.arkarobot.com


Societatea Arka Rec SRL desfășoară o complexă activitate de producție de utilaje și echipamente industriale automatizate la temă în funcție de cerințele clientului, incluzând: proiectare mecanică asistată 2D și 3D (CAD), proiectare asistată electric/electronic/soft și execuție, prelucrare prin așchiere a pieselor mecanice componente pe centrele de prelucrare cu comanda numerică (CNC) din dotare (aluminiu, oțel, poliamide), montaj final al utilajelor, punere în funcțiune și mentenanța.

De asemenea, în afară de producția de prototipuri, efectuăm și modificări/adaptări sau eficientizări ale unor utilaje existente în funcție de noi cerințe de fabricație ale clienților noștri.

Pe lângă activitatea de producție a utilajelor și echipamentelor industriale automatizate, experiența profesională, personalul calificat și dotarea tehnică ne permit să realizam diverse tipuri de piese din domeniul mecanic, conform cerințelor specifice ale clienților.

Experiență:
Cuvinte cheie:

Electrician

Electrician


ARKA REC
Descrierea jobului Societate angajeaza electrician. Solicitam experienta minima necesara de 5 ani. Postul presupune si deplasari in tara. Oferim salariu de 3500 lei net + tichete de masa.

Muncitor Necalificat

Muncitor Necalificat


ARKA REC
Descrierea jobului ARKA REC SRL angajeaza muncitori necalificati pentru ansamblare montaj in fabrica. Instruirea se ofera la locul de munca. Angajarea se face pe perioada proiectului. Salariul este de 2500 lei net + tichete de masa. Relatii la telefon: 0741026199
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.