Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Art Match - 0 posturi vacante

Website: WWW.ARTMATCH.RO

Website:WWW.ARTMATCH.RO


Suntem o companie 100% romaneasca (www.artmatch.ro), cu filiale in Ungaria si Germania, o echipa de 250 de oameni si oferim solutii complete de shop fitting si amenajari de retail pentru orice tip de magazine. Avem o tehnologie foarte diversa, care ne permite sa gestionam o multitudine de produse: de la simple printuri de mici si mari dimensiuni, pana la unitati complexe de mobilier comercial si self check-out. Printre clientii nostri se numara toate lanturile de retail prezente in Romania, precum si majoritatea brandurilor FMCG cu notorietate.
In 2023 implinim 25 de ani de activitate, amenajam anual peste 150.000 mp si livram peste 200.000 standuri de carton. Am ajuns sa instalam complet (rafturi, mobilier si signalectica) de la discoutere de 1.000 mp la hypermarketuri de 15.000 mp. Calitatea produselor si calitatea umana sunt prioritare in toata activitatea noastra.
In urmatorii 25 de ani vrem sa ajungem cu produsele si serviciile noastre in toate magazinele semnificative din tarile in care operam si sa crestem calitatea experientei de shopping.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.