Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Asentra Hr

Website: https://www.starjobs.ro/
Locuri de munca disponibile in: Cluj-Napoca

Website:https://www.starjobs.ro/


Starjobs este o companie de recrutare înființată cu scopul de a facilita întâlnirea candidatului ideal cu jobul ideal. Noi credem cu tărie că într-o piață liberă cererea și oferta, pe cât de numeroase, pe atât de diversificate, se pot întâlni într-o formă de complementaritate totală.

Misiunea noastra

Din acest motiv, misiunea noastră este de a oferi servicii recrutare și retenție atât pentru companiile care caută personal de calitate, cât și pentru cei care își doresc locul de muncă potrivit cerințelor sale.

Echipa

Echipa nostră este formată din specialiști în recrutare având pregătiri inițiale diferite, precum științe juridice, filosofie, inginerie și resurse umane, cu experiență temeinică în spate, și totodată într-o continuă căutare de optimizare a strategiilor de recrutare. Astfel, noi abordăm întregul domeniu de activitate cu perspective variate care ajută la personalizarea fiecărui proces de recrutare pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Secretar/​ă

Secretar/​ă


ASENTRA HR
Candidatul ideal - studii superioare terminate - cunostinte de operare PC, MS Office - capacitate de autoperfectionare si de valorificare a experientei dobandite - abilitatea de analiza si sinteza - capacitate de organizare, concentrare - persoana sociabila, dinamica si adaptabila - cunostinte limba engleza/franceza - abilitati de coordonare a activitatii din birou - viteza de lucru cu calculatorul.Descrierea jobului - preluarea de apeluri telefonice si solicitarea informatiilor necesare de la clienti - contactarea telefonica a clientilor pentru actualizarea bazei date - aplicarea de
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.