Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Atlantic London International Group - 0 posturi vacante

Website: https://atlanticlondon.ro/

Website:https://atlanticlondon.ro/


Cine suntem noi?

Atlantic London este o companie de consultanta si plasare a studentilor in colegii si universitati prin fonduri guvernamentale, care ofera suport in atingerea obiectivelor stabilite pe plan educational. In prezent, suntem unul dintre principalii furnizori de servicii educationale din Londra.
In mai putin de zece ani de activitate ne-am dezvoltat, astfel incat am devenit lideri in industrie. Detinem un portofoliu de mii de clienti care au absolvit diferite programe educationale, acreditate peste tot in Anglia. Ne desfasuram activitatea in birourile noastre din Londra si Romania si ajutam clientii in gasirea programului educational corespunzator cerintelor fiecaruia. In prezent, Atlantic London este cea mai mare agentie de recrutare in invatamant din Londra si singura acreditata de unitatea competenta. De asemenea, dispunem de locatii si cursuri diversificate, colaborand cu peste 40 de institutii.
Suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioada studiilor, oferind toate serviciile GRATUIT pentru atingerea tuturor obiectivelor stabilite pe plan educational.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.