Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Atlas Consulting & Proiect

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


ATLAS CONSULTING PROIECT este o companie tânără, dinamică, intrată pe piaţa serviciilor de proiectare si consultanţă din anul 2014, beneficiind de aportul unor specialişti cu experienţă în domeniu, participand la numeroase studii si proiecte din fonduri provenite atat din finantari nerambursabile, cat si din fonduri provenite de la bugetul de stat sau bugete private.
ATLAS CONSULTING PROIECT îşi propune să contribuie în mod semnificativ la crearea şi susţinerea unui mediu profesional competitiv, puternic şi onest, prin abordarea deschisă, flexibilă şi principială în relaţia cu partenerii.
ATLAS CONSULTING PROIECT are în vedere dezvoltarea permanentă a competenţelor profesionale şi a relaţiei de bună colaborare cu partenerii, beneficiarii servicilor noastre.
ATLAS CONSULTING PROIECT este în continuă extindere si permanenta dezvoltare, iar echipa noastra ar dori sa i te alaturi.
Te asteptam cu interes!
Departament:
Industrie:
Cuvinte cheie:

Arhitect

Arhitect


ATLAS CONSULTING & PROIECT
Candidatul ideal ORGANIZAT, RESPONSABIL, FLEXIBIL, ONEST SI PREOCUPAT DЕ PERFECTIONAREA PROFESIONALA.Descrierea jobului ARHITECT Studii de spеcialitаte in domеniul arhitecturii. Experiеnta de minim 3 ani in prоiеctare in cаdrul unui depаrtament de arhitеctura. Cunostinte in fоlosirea progrаmеlоr de specialitate din domeniul proiectarii pentru arhitectura. Abilitati de comunicare si de lucru in echipa. Se asigura stagiul necesar obtinerii dreptului de semnatura.
Departament:
Industrie:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.