Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Atp Exodus - 0 posturi vacante

Website: http://www.atp-exodus.com

Website:http://www.atp-exodus.com


ATP Group este un partener de încredere al transportatorilor, din 1995 activând în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Cu un portofoliu diversificat de produse și sisteme de mobilitate, ATP Group are structurat business-ul în patru divizii distincte:

ATP Automotive acoperă o mare parte din grupele de produse europene ale producătorilor de camioane, remorci, semiremorci, microbuze, autocare, autobuze, autoturisme, comercializând piese ale unor branduri precum: DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volvo, Fliegl. Totodată, prin produsele brand propriu, ATP Automotive își întărește poziția pe piața de profil activând prin 22 de sucursale la nivel național, dar și pe plan extern, în Ungaria și Bulgaria.

ATP Motors, prin locațiile sale din Baia Mare, Oradea, Cluj și Bistrița, oferă o largă paletă de servicii de tip consultanță în vederea achiziționării de autovehicule noi și rulate, respectiv servicii de mentenanță și reparații auto. ATP Motors este centru autorizat pentru vânzare și service pentru mărcile: Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Hisun, Shantui, ATP Trucks, Ford Trucks, ZF Service.

ATP Transit operează ca și transportator internațional de mărfuri.

ATP Trucks Automobile este producătorul românesc pentru autovehicule de transport rutier şi persoane.

ATP Group operează așadar ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea produselor și a persoanelor.

Te invităm să ni te alături și să fii parte din succesul nostru!
www.atp-exodus.com
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.