Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Austral Trade - 0 posturi vacante

Website: http://www.austral.ro/

Website:http://www.austral.ro/


Cele mai frumoase calatorii incep si continua cu zambetul pe buze, astfel ca te invitam alaturi de noi intr-o calatorie interesanta in care putem crea si implementa proiecte frumoase si totodata durabile.

Ne face placere sa lucram impreuna, deoarece in cadrul Austral proiectele se dezvolta prin intermediul membrilor echipei si odata cu ei, putand, in acelasi timp, sa ne bazam unii pe ceilalti. Avem curaj sa cerem si sa ne oferim ajutorul, deoarece dezvoltarea profesionala a fiecaruia dintre noi se bazeaza pe cunostinte, empatie si colaborare, atat cu membrii echipei, cat si cu partenerii de afaceri.

Ne indeplinim cu succes toate activitatile, pentru ca, de-a lungul experientei am invatat sa lucram foarte bine atat individual, cat si in echipa, punand in valoare fiecare coechipier.

Consideram ca, dincolo de experienta din CV, a fi profesionist inseamna sa te dezvolti prin activitatea pe care o desfasori, aducand totodata plus valoare in cadrul companiei in care activezi si ne bucuram sa avem alaturi de noi oamnei care cred in aceleasi principii.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre noi te invitam sa vizitezi www.austral.ro sau pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/australtradecompany

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.