Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Auto Cobalcescu - 0 posturi vacante

Website:[email protected]


In peisajul pietei auto bucurestene, Auto Cobalcescu este o companie dinamica, cu capital privat, 100% romanesc, care a evoluat in stransa legatura cu exigentele si standardele europene in domeniu.
Seriozitatea, responsabilitatea si orientarea spre performanta sunt directiile noastre de actiune in prezent si in viitor.
Incepand din aprilie 2002, am devenit primul concesionar bi-marca Renault si Dacia din Bucuresti, in 2009 am devenit si concesionar Nissan, iar din 2011 compania noastra a deschis o noua reprezentanta Suzuki pe piata din Bucuresti, punand la dispozitia clientilor nostri cinci showroom-uri moderne, situate in zone usor accesibile si trei service-uri autorizate pentru reparatii si intretinere auto atat in perioada de garantie cat si postgarantie.
In relatia cu angajatii nostri oferim oportunitati pentru dezvoltarea carierei, imbunatatirea perfomantelor profesionale si realizarea aspiratiilor individuale, respectam individul si pretuim contributiile fiecaruia la efortul comun de a deveni cat mai buni in ceea ce facem. Consideram aceasta ca fiind conditia necesara pentru indeplinirea misiunii noastre, aceea de a satisface exigentele clientilor nostri, oferind consiliere, servicii si solutii de cea mai inalta calitate, personalizate nevoilor si dorintelor acestora.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.