Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Autonet - 0 posturi vacante

Website: http://www.suzuki-autonet.ro/

Website:http://www.suzuki-autonet.ro/


Ca istoria oricărei familii, şi istoria familiei Autonet este una complexă. Totul a început cu deschiderea efectivă a firmei în anul 1999. Ne-am asumat un rol important în piaţa auto la vremea respectivă, fiind unul dintre primii 5 dealeri Daewoo deschişi în România. În mod încurajator, chiar din primul an am câştigat din partea reprezentanţei Daewoo în România premiul pentru cea mai mare creştere a vânzărilor în rândul tuturor dealerilor autohtoni. De asemenea, ne-am situat mereu în topul celor mai bune service-uri, conform aprecierilor clienţilor.

Deşi istoriei îi place să fie capricioasă, Autonet a dat dovadă de o capacitate excelentă de a se adapta schimbărilor. Atunci când a încetat producţia Daewoo în România, Autonet a păstrat familia unită, reorientându-ne către brandul Suzuki. Am devenit dealer oficial Suzuki în, fiind a patra reprezentanţă deschisă în Bucureşti.

În tot ceea ce am întreprins, încă de la începuturi ne-am ghidat după aceleaşi principii esenţiale: calitate, inovaţie, servicii impecabile şi dedicaţie către client.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.