Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Azomures - 0 posturi vacante

Website: www.azomures.com

Website:www.azomures.com


Istoria Azomures a inceput in anul 1962, o data cu constructia instalatiilor pentru fabricarea de ingrasamine azotoase de pe platforma de la Targu Mures, sub denumirea de “Combinatul de ingrasaminte azotoase”. Constructia s-a desfasurat in mai multe etape, ocupa astazi o suprafata aproximativa de 100 de hectare in partea de sud-est a orasului si este una dintre cele mai moderne platforme chimice si unul dintre cei mai mari exportatori de ingrasaminte din Romania.

Cu o istorie de peste 50 de ani, ne mandrim ca suntem cel mai important producator de fertilizanti pentru agricultura din Romania, furnizand fermierilor romani un portofoliul de produse de ingrasaminte minerale cu Azot (N) si complexe de tip NPK, asigurand astfel solutii de fertilizare pentru agricultura tarii. Propulsati de siguranta si calitate si construind parteneriate pentru viitor, obiectivul nostru principal este ca Azomures sa devina compania cea mai dinamica din regiune, prin producerea si livrarea in mod sustenabil de ingrasaminte de calitate pentru agricultura de azi si de maine.

Din primavara anului 2012, Azomures a intrat in proprietatea Ameropa Holding, unul dintre cei mai importanti traderi de cereale si ingrasaminte la nivel mondial, iar din vara aceluiasi an, noul actionar a inceput derularea unui plan de investitii pentru modernizarea instalatiilor, in vederea cresterii capacitatii de productie si totodata pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator ( valoare investitiilor a depasit suma de 240 de milioane de euro ). Datorita acestui program masiv si a investitiilor derulate in ultimii ani, suntem astazi o platforma industriala moderna si mereu pregatta pentru provocarile viitoare.

Suntem increzatori in actiunile Azomures, facem totul cu pasiune, cautam excelenta in tot ceea ce facem, suntem responsabili, ne pasa de comunitatea in care traim, dam dovada de transparenta, deschidere si integritate.

Suntem mai mult decat o echipa. Suntem profesionisti si folosim tehnologii sigure si eficiente care produc fertilizanti de calitate.

Alatura-te echipei Azomures pentru a furniza fermierilor din intreaga lume , ingrasaminte la cele mai inalte standarde.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.