Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere B2b Expert Mobile Conection - 0 posturi vacante

Website: https://www.gsmfit.ro

Website:https://www.gsmfit.ro


Cine suntem?

De peste 10 ani, B2B Expert Mobile Conection aduce solutii pentru fiecare proiect de business din domeniul tehnologiei. Mai exact, distribuim dispozitive mobile, dispozitive de afisare si produse SmartHome catre companii diverse, de la start-up la corporatii. Am devenit cel mai mare distribuitor B2B al Samsung Electronics Romania, dar avem in portofoliu si alte branduri premium.

Misiune

Avem acces la cele mai noi tehnologii si modele de produse Analizam cu atentie nevoile partenerilor si adaugam valoare prin claritatea solutiilor oferite, personalizate pentru fiecare proiect B2B.

Viziune

Ne dorim sa ajungem cel mai integru punct de reper din sectorul B2B, atat pentru producatorii premium de produse electronice, cat si pentru companiile care doresc sa integreze tehnologia in proiectele lor individuale.

Valori

Recomandam si implementam doar produse premium, prietenoase cu mediul inconjurator, care aduc valoare partenerilor nostri. Respectam cele mai inalte standarde de business, in toate actiunile noastre. Pretuim toti colegii si colaboratorii, le incurajam dezvoltarea si le rasplatim performanta.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.