Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Banca Comerciala Intesanpaolo Romania

Website: https://www.intesasanpaolobank.ro/
Locuri de munca disponibile in: Arad, Timisoara

Website:https://www.intesasanpaolobank.ro/


Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara unuia dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa și lider în Italia pe toate zonele de business (retail, corporate și wealth management). Grupul oferă servicii financiare către 19 milioane de clienți, printr-o rețea de peste 5.300 de unități teritoriale, având o prezență internațională strategică prin cele 12 subsidiare din țările din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

În Romania, Intesa Sanpaolo Bank se adreseaza atât clienților Corporate și IMM, cât și clienților persoane fizice. Banca finanțează antreprenori locali și străini, care doresc să își crească afacerea, oferindu-le acces nu doar la produsele și serviciile locale, ci si la oferta globală a unuia dintre cele mai solide grupuri financiare din lume.

https://www.intesasanpaolobank.ro

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Coordonator Call Center

Coordonator Call Center


BANCA COMERCIALA INTESANPAOLO ROMANIA
Candidatul ideal Este important pentru noi sa fim in contact permanent cu clientii nostri, asa ca ne-am decis sa infiintam si sa dezvoltam un Call Center intern inbound/outbound. Daca iti doresti sa construim noua structura impreuna cu pasiune si incredere, te asteptam alaturi de noi! Ne dorim un coechipier care sa aiba: o experienta similara in Contact/ Call Center care ofera cunostintele si viziunea pentru a avea o contributie majora in a pune bazele noii structuri experienta de minimum 3 ani in coordonarea unei echipe de Contact/ Call Center (preferabil in domeniul financiar) ex
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.