Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Barrier - 0 posturi vacante

Website: https://www.barrier.ro/

Website:https://www.barrier.ro/


Bun venit la Barrier, locul în care creativitatea, exigența și calitatea se împletesc pentru realizarea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Povestea noastră a început în anul 1995, atunci când s-a înființat afacerea de familie Electric Plus. Dorința de a ne face remarcați pe piața din domeniu ne-a ambiționat să creăm brandul Barrier și să ne promitem că vom evolua constant.

După mai bine de 20 ani de activitate, suntem onorați că am contribuit la confortul a mii și mii de clienți. Drumul către succesul de azi al companiei Barrier a fost presărat cu nenumărate obstacole, însă fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producătorilor de tâmplărie PVC.

Munca noastră nu se oprește doar la fabricarea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate. Așa că ne-am pus la dispoziție resursele pentru a pune bazele Asociației Barrier, un proiect de amploare prin care susținem numeroase inițiative sociale.

Pentru informatii suplimentare accesați https://www.barrier.ro/cariere-barrier/

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.