Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Bergenbier - 0 posturi vacante

Website: www.bergenbiersa.ro

Website:www.bergenbiersa.ro


Noi, cei de la Bergenbier suntem berari de excepție, producători de cariere extraordinare! Dacă simți că lumea e plină de oportunități spumoase, ai ajuns în locul potrivit. Aici, la Bergenbier, talentul tău face carieră! Brandurile noastre încântă milioane de oameni, avem o istorie îndelungată, o misiune/viziune modernă și oportunități nelimitate de a modela viitorul berii.

Credem în posibilitățile de ascensiune în carieră prin maparea corectă a abilităților în comparație cu dezvoltarea verticală deoarece traseul profesional al fiecăruia este diferit, iar atât profunzimea, cât și amploarea experienței sunt valoroase. La Bergenbier oferim oportunități flexibile de dezvoltare pe baza aspirațiilor și aptitudinilor fiecăruia.

La Bergenbier, berea ne apropie, iar diferențele dintre noi ne fac mai puternici. Înțelegem faptul că fiecare persoană are drumul său unic, istoricul său și experiențele unice și de aceea stimulăm diversitatea culturală în fiecare zi prin modul în care conducem, gestionăm afacerea și îi dezvoltăm pe ceilalți. Prețuim stilurile și perspectivele diverse care ne ajută să inovăm - îndeplinind nevoile clienților astăzi și anticipându-le pe cele pe care le vor avea mâine.

Ca și angajat, vei avea un plan de dezvoltare stabilit împreună cu ajutorul managerului care să-ți dezvolte aptitudinile, având la bază sarcini cu timp redus de realizare, oportunități de leadership, dar și feedback continuu.

Îți place berea? Lucrează alături de noi, pentru Bergenbier! Carierele noastre sunt distractive, captivante, și au ceva în plus. Mai mult, suntem singura familie de berari din lume. Așadar, vei simți că faci parte din familie. Alătură-te Bergenbier pentru a afla mai multe despre diferitele cariere și oportunități care fac compania și oamenii noștri atât de speciali.

Dar hai sa te cunoastem si vei afla totul despre noi, despre echipa si cultura Bergenbier!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.