Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Bibi Market - 1 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Braila, Calarasi, Galati, Mangalia, Tulcea


BIBI MARKET administreaza 2 restaurante: „BIBI BISTRO” si „BOLO STEAK HOUSE”; 1 fast-food, celebru deja pentru sandwich-urile sale, „LA BOTU’ CALULUI”, 1 magazin alimentar si 1 cocktail bar „ZAZA bar”, toate aflate pe cea mai renumita si boema strada din Vama Veche.

In anul 2019, "BIBI BISTRO" si „BOLO STEAK HOUSE” au fost nominalizate in ghidul culinar "Gault & Millau".
„BOLO STEAK HOUSE”
are activititate pe toata perioada anului.

Anuntul de angajare se adreseaza atat celor fara experienta, cat si acelor persoane cu abilitati dobandite in ani de lucru anteriori.
Pentru cei fara experienta, dar dorinta de munca, le oferim suport, indrumare si orientare catre acel post din organigrama in care si-ar gasi motivatia pentru propria dezvoltare profesionala. Ne mandrim cu povestile reale ale angajatilor nostri, care au inceput de la postul de casier / lucrator comercial / ajutor bucatar, iar azi, ocupa functii de conducere sau si-au dezvoltat carierele personale in cadrul unor companii nationale de succes.
Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util.
Impreuna gasim cea mai buna solutie de colaborare, tinand cont de capacitatile tale si motivatia ta.

Perioada de desfasurare a activitatii: 10 aprilie - 1 octombrie
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Lucrator Comercial Fast Food Si Magazin In Vama Veche

Lucrator Comercial Fast Food Si Magazin In Vama Veche


Candidatul ideal Anuntul de angajare se adreseaza atat celor fara experienta, cat si acelor persoane cu abilitati dobandite in ani de lucru anteriori.Pentru cei fara experienta, dar dorinta de munca, le oferim suport, indrumare si orientare catre acel post din organigrama in care si-ar gasi motivatia pentru propria dezvoltare profesionala. Ne mandrim cu povestile reale ale angajatilor nostri, care au inceput de la postul de casier / lucrator comercial / ajutor bucatar, iar azi, ocupa functii de conducere sau si-au dezvoltat carierele personale in cadrul unor companii nationale de succes.Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util.Impreuna gasim cea mai buna solutie de colaborare, tinand cont de capacitatile tale si motivatia ta.PERIOADA DE DESFASURARE: 15 APRILIE 2022 - 1 OCTOMBRIE 2022LOCUL DE DESFASURARE a activitatii: LOC. VAMA VECHE, JUD. CONSTANTADescrierea jobului RESPONSABILITATI LUCRATOR FAST FOOD- pregateste produsele de
BIBI MARKET
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.