Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Big Weld

Website: www.bwinstal.ro
Locuri de munca disponibile in: Timisoara

Website:www.bwinstal.ro


Descriere informala:
Nu ne pasa câți ani ai sau dacă nu ai experimental, dacă este o persoana independenta care consideri ca poți face fata exigentelor noastre și dorești sa lucrezi într-un mediu flexibil alături de un colectiv tânăr trimite-ne CV-ul tau.

Big-Weld SRL este o companie tanara, care si-a inceput activitatea in anul 2010 avand ca obiect principal de activitate sudura prin electrofuziune si cap-cap a tevilor de polietilena de inalta densitate, cu aparate de sudura Georg Fischer. Aparatele de sudura in valoare de 459.810,74 RON au fost achizitionate in 2010 prin programul FEADR. Principalul obiect de activitate il reprezinta prestarea de servicii de sudura prin electrofuziune si si cap-cap a tevilor de polietilena de inalta densitate iar ca obiect secundar de activitate avem comertul en-gros si en-detail al materialelor pentru instalatii.

Caracteristicile principale ale produselor noastre sunt calitatea si durabilitatea. Facem din acestea doua cele mai importante obiective atunci cand oferim un serviciu.Cifra de afaceri a companiei este in continua crestere, ajungand la valoarea de 1.022.498,88 RON (la 31.12.2013) si 899.505,91 RON (la 30.06.2014) cu un efectiv de 7 angajati. Targetul nostru este sa ajungem in topul preferintelor clientilor din mediul online si offline (pe sectorul de instalatii industriale), imbunatatindu-ne mereu serviciile si gamele de produse oferite.

www.bwinstal.ro este definit de termenii încredere si know-how si isi propune sa informeze continuu clientii sai cu privire la noutatile din domeniul instalatiilor. In acest sens, in magazinul online www.bwinstal.ro utilizatorii pot afla informatii corecte si complete despre produse, fara a se deplasa la magazin evitand aglomeratia si costurile inutile.

Compania Big-Weld este o prezenta activa si puternica pe segmentul de vanzari online, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona direct de la importator o gama larga de produse. Site-ul nostru promoveaza produse si servicii diversificate, acoperind o mare parte din nevoile clientilor din sectorul industrial si nu numai.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentat Tehnico - Comercial Instalații

Reprezentat Tehnico - Comercial Instalații


BIG WELD
Candidatul ideal Responsabilitățile postului : - Realizare de oferte in baza cererilor venite de la clienți. - Consilierea clienților in alegerea soluției tehnice adecvate aplicației lor. - Negociază raporturile comerciale cu clienții. - Facturarea comenzilor către clienți. - Supravegherea livrării comenzilor clienților. - Emiterea de comenzi către furnizori. - Contactarea periodica a partenerilor curenți. - Identificare de de noi potențiali parteneri. - Identificarea și urmărirea proiectelor din piața. Profilul candidatului : Cerințe minime: - capacitatea de a lucra in mod indep
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.