Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Bilka

Website: www.bilka.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov, Sibiu

Website:www.bilka.ro


BILKA este o companie 100% romaneasca, specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.
In cei 13 ani de activitate, BILKA a devenit un important angajator pe piata muncii din Brasov, dezvoltandu-si numarul de angajati constant. Daca in anul infiintarii, 2007, compania inregistra 2 angajati, in prezent numarul acestora a ajuns la peste 500 si este in continua crestere.
Ca lider de piata, pozitie pe care compania o ocupa inca din anul 2012, BILKA investeste continuu in expansiune si imbunatatirea serviciilor si produselor, bazandu-se pe tehnologii de ultima ora, dar si pe angajati bine pregatiti.
Strategia si valorile dupa care BILKA se ghideaza implica dezvoltarea portofoliului de produse, dar si a personalului, pentru ca impreuna sa conduca spre o evolutie de succes.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Vanzari - Brasov

Consultant Vanzari - Brasov


Bilka
Descrierea jobului Candidatul ideal prezinta aptitudini dе organizare, spirit dе echipa si bune abilitati dе comunicare,negociere si vanzare. Cerintе: -Abilitаti de utilizаrе PC, Microsoft Office, Intеrnet -Nivеl studii: cеl putin nivel liceаl, prеfеrаbil studii universitаrе finalizаtе -Posеsor permis dе conducеrе categ. B -Disponibilitаte lа deplasari si program prelungit -Cunostinte de limba Engleza, nivel conversational (cunoasterea de alte limbi straine prezinta un avantaj) Responsabilitati : -Promovarea si vinderea produselor firmei -Intocmirea de oferte si calcularea nec

Agent Vanzari - Sibiu

Agent Vanzari - Sibiu


Bilka
Candidatul ideal Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare,negociere si vanzare. Descrierea jobului Cerinte: -Abilitati de utilizare PC, Microsoft Office, Internet -Nivel studii: cel putin nivel liceal, preferabil studii universitare finalizate -Posesor permis de conducere categ. B -Disponibilitate la deplasari si program prelungit -Cunostinte de limba Engleza, nivel conversational (cunoasterea de alte limbi straine prezinta un avantaj) Responsabilitati : -Promovarea si vinderea produselor firmei -Intocmirea de oferte si c
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.