Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Bilka - 2 posturi vacante

Website: www.bilka.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov, Cluj-Napoca

Website:www.bilka.ro


BILKA reprezinta o companie 100% romaneasca specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri.

Fiind specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale, BILKA a acoperit in 14 ani de activitate, peste 337.000 de case, inregistrand vânzări record an de an. În 2019, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România au fost marca BILKA.

Performanțele BILKA se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor și faptului că personalul și sistemul automatizat lucrează în simbioză pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.

Fabrica BILKA este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Echipa se mărește continuu, iar. acoperisurile BILKA sunt tot mai cunoscute pe piețele externe.

BILKA rămâne cea mai mare fabrica de sisteme pe acoperișuri din Estul Europei. Continuăm strategia de creștere prin investiții continue pe toate palierele de business. Asigurăm gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schițelor şi proiectelor transmise de client, asistență la alegerea celui mai potrivit model de acoperiş sau tablă cutată, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor şi a anumitor modificări necesare.

De la 7 angajați, cȃt avea echipa BILKA ȋn 2007, cȃnd compania a fost ȋnființată, s-a ajuns ȋn prezent la peste 500 de angajați, şi nu ne vom opri aici. Perseverența, competența şi dedicarea fiecărui angajat au dus compania BILKA pe primul loc ȋn topul producătorilor romȃni de acoperișuri. Unul dintre cele mai importante obiective este acela de a avea o echipă unită și bine pregătită, pentru a putea face față cu profesionalism cerințelor clienților noștri.

Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre, puteti aplica la unul dintre joburile noastre disponibile.

Toate aplicațiile primite vor fi analizate și tratate cu confidențialitate. Dacă profilul dumneavoastră este cel potrivit pentru unul dintre procesele de recrutare aflate în derulare, veți fi contactat pentru un interviu. Celelalte aplicații vor fi păstrate în baza de date, pentru viitoare oportunități.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Manipulant Marfa - Cluj

Manipulant Marfa - Cluj


Candidatul ideal Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare.Descrierea jobului Cerinte: Capacitate de planificare si organizare; Abilitate de lucru in echipa; Creativitate si spirit de initiativa;Responsabilitati : Descarcarea marfurilor primite de la furnizori Ambalarea marfurilor si aranjarea acestora in depozit Pregatirea marfurilor ce urmeaza a fi livrate Incarcarea marfurilor in masinile de transportBeneficii: Pachet salarial motivant Bonuri de masa Posibilitate de DEZVOLTARE profesionala
Bilka

Mecanic Intretinere Utilaj - Brasov

Mecanic Intretinere Utilaj - Brasov


Candidatul ideal Candidatul ideal prezintă aptitudini dе organizare, spirit dе echipă şi bune abilităţi dе comunicare.Cerinţе:- Licеu industrial, şcoаlă profesionаlă profil tеhnic, curs dе calificarе profil mеcаnic sаu elеctro-mеcanic;- Cunoştinţе dе dеsen tеhnic;- Cunoştinţе tеoretice şi prаctice pеntru repararea mecanică a preselor, matriţelor, maşinilor-unelte, maşinilor electrice şi a utilajelor preumatice şi hidraulice;- Constituie avantaj experienţa anterioară în întreţinere maşini automate electro-mecanice;- Lucrul în fabrică, activitate de producţie constituie avantaj.Descrierea jobului Responsabilităţi:- Execută lucrările conform planului de întreținere și revizie a utilajelor de producție;- Efectuează intervenţiile corective asupra utilajelor ori de câte ori este nevoie;- Asigură mentenanţa, preventivă şi curativă asupra utilajelor;- Efectuarea corectă de măsurători pentru încadrarea în toleranţele admise;- Executare operaţii pentru instalarea de noi echipamente de producţie
Bilka
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.