Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

0 Locuri de munca (joburi) la Biocrop

Website: http://www.biocrop.ro

Website:http://www.biocrop.ro


De peste 10 ani pe piata de seminte din Romania

Reprezentant pentru DSV (Deutsche Saatveredelung Ag) - International Plant Breeding Company - cu sediu central in Germania, unul dintre jucatorii importanti din piata mondiala, pentru hibrizii performanti de rapita, porumb si soiuri de cereale.

Reprezentant pentru May Agro Seed – cea mai importanta companie din sectorul producerii si comercializarii de seminte de floarea soarelui dinTurcia.

Portofoliu solid de produse adaptate conditiilor agricole si climatice din Romania.

Retea de distributie formata din peste 50 de distribuitori nationali si regionali prin care furnizam pe piata romaneasca cateva dintre cele mai performante soiuri si hibrizi de rapita, grau, floarea-soarelui, porumb.

Echipa formata din profesionisti licentiati in agricultura, marketing, comert, economie, fiecare avand un aport important la consolidarea pozitiei companiei pe piata.

Cum lucram?

Dezvoltam relatii pe termen lung cu partenerii nostri interni si externi. Ne concentram pe gasirea de solutii pentru fermieri si distribuitori, in conditiile provocarilor date de piata romanesca agricola.

Oferim servicii de suport la vanzare pentru parteneri, prin organizarea de evenimente, promovare directa la fermieri, campanii de promovare.

Cu o echipa formata din profesionisti licentiati in agricultura, comert, economie, fiecare avand un aport important la consolidarea pozitiei companiei pe piata. Dezvoltam impreuna relatii win-win, impartasim aceleasi valori, constienti ca numai impreuna ne putem atinge scopurile.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.