Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Biosintex

Website: biosintex.com
Locuri de munca disponibile in: Ilfov

Website:biosintex.com


Compania BIOSINTEX a fost fondata in anul 2002 de catre o familie de medici, cu misiunea de a contribui la sanatatea oamenilor si la salvarea de vieti omenesti. Cel care a creat cu perseverenta realitatea acestui vis, fiind medic chirurg, a dorit sa produca dispozitive medicale inovative, de calitate, care sa asigure siguranta si confortul actului operator, precum si rapida recuperare postoperatorie a pacientilor.

BIOSINTEX este in prezent singurul producator autohton de materiale de sutura chirurgicala si liderul intern de piata, precum si un important exportator, produsele sale ajungand in peste 20 de tari.

Compania produce sutura chirurgicala, asigurand un portofoliu larg de tipuri si dimensiuni, in combinatii cu ac si fara ac, utilizand materii prime de cea mai buna calitate, certificate de catre organisme prestigioase de certificare. Portofoliul de produse BioSintex cuprinde si plase chirurgicale si bandelete de incontinenta urinara.

In fabrica lucreaza peste 100 de angajati devotati misiunii companiei, care contribuie zi de zi la construirea excelentei, prin crearea produselor de calitate. Echipa noastra de profesionisti se dedica permanent implementarii sistemului de control al calitatii, testand continuu parametrii tehnici si de calitate, pe parcursul intregului flux tehnologic.

Dezvoltarea compartimentului de Cercetare – Inovare si dorinta noastra de a evolua continuu in concordanta cu progresul in chirurgie au dus la introducerea a cel putin cinci tehnologii noi in ultimii ani si la dezvoltarea a cel putin 100 de articole noi in portofoliu. Performantele noastre au crescut constant datorita exigentelor clientilor.

Cuvinte cheie:

Regulatory Manager

Regulatory Manager


BIOSINTEX
Candidatul ideal • Este persoana de legatura între companie și autoritățile de reglementare, asigurându-se că produsele sunt fabricate și distribuite în conformitate cu legislația europeana privind dispozitivele medicale Studii superioare (drept, medicină, farmacie, inginerie, chimie, fizică sau altă disciplină ştiinţifică) Operare PC: Microsoft Office - Word, Excel, Outlook -utilizator experimentat Cunosterea limbii engleze - utilizator experimentat Experienta de minim 1 an intr-o pozitie similara in Calitate sau Reglementare (preferabil pentru dispozitive medicale sau produse farmace

Specialist Calitate

Specialist Calitate


BIOSINTEX
Candidatul ideal Implementarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardele ISO si auditarea calitatii proceselor si produselor, participarea la activitati legate de reglementarea dispozitivelor medicale. Studii superioare (medicină, farmacie, inginerie, chimie, fizică sau altă disciplină ştiinţifică Operare PC: Microsoft Office - Word, Excel, Outlook -utilizator independent Cunosterea limbii engleze - utilizator experimentat Experienta de minim 1 an intr-o pozitie similara in Calitate sau Reglementare (preferabil pentru dispozitive medicale sau produse farmac
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.