Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Bistro De Larte

Website: www.bistrodelarte.ro
Locuri de munca disponibile in: Brasov

Website:www.bistrodelarte.ro


Deschis in decembrie 2000, Bistro de l'Arte a functionat de atunci fara intrerupere, cu aceiasi proprietari.
Cu un meniu diamic, moderat de sezon si de resursele locale, bistroul este reper gastronomic pentru intreaga tara.
nominalizat la multe premii nationale, castigator al unor, Bistro de l'Arte este cunoscut nu doar în țară ci si in strainatate.
Situata in centrul vechi al Brasovului cladirea care gazduieste azi bistro-ul a fost ridicata la sfarsitul secolului al XVI-lea fiind unul dintre cele mai importante monumente istorice din oras. Initial functionand ca depozit de grane (in pod), ca piata de marfuri iarna si grajd pentru vitele confiscate vara, cladirea si-a pastrat pana astazi aspectul exterior original.

Bistro de l'Arte este a fost complet renovat in martie 2018.
Experiență:
Cuvinte cheie:

Ospătar

Ospătar


BISTRO DE LARTE
Candidatul ideal Industria ospitalitatii cere oameni pregatiti si la nivel de comunicare si la cel profesional. De aceea, cei care doresc să lucreze în acest domeniu, trebuie să aibă câteva calități obligatorii: * Cunoștințe exacte și detaliate despre locul în care lucrează și preparate; * Obișnuința de a comunica relaxat și prompt; * Lucrul în echipă și proactivitate * Politețe și flexibilitate, răbdare și memorie bună: sunt de folos pentru a dezvolta o relație bună cu clienții, colegii, furnizorii și toți cei cu care intră în contact;Descrierea jobului Căutăm un nou coleg (Ospătar)
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.