Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Blitz Network - 0 posturi vacante

Website: https://www.blitz-imobiliare.ro

Website:https://www.blitz-imobiliare.ro


Suntem cea mai mare companie imobiliară din Cluj și probabil din România. Cu peste 8 ani de experiență, trend-setteri pentru companiile de profil din domeniu, mereu venim cu inovații menite să faciliteze relația cu clienții.

Viziunea noastră este centrată pe dezvoltare, servicii integrate și educație imobiliară de calitate.

Astfel, pe lângă serviciile de intermediere imobiliară (reprezentare, promovare, negociere) oferim servicii conexe menite să crească satisfacția clienților:

Consultanță financiar- bancară - colaborăm cu toate băncile importante https://www.blitz-imobiliare.ro/consultanta-financiara-imobiliara

Consultanță juridică specializată

Cardul Blitz VIP - peste 450 de parteneri comerciali din peste 40 de domenii de activitate cu discounturi de până la 100%. Recuperezi înzecit contravaloarea cuantumului comisionului https://www.blitzvip.ro/

“Indicele Blitz” - instrument unic de control al prețului corect. Prezintă media prețurilor imobilelor pe diferite cartiere ale Clujului ținând cont de principalele caracteristici - www.blitz.ro/indicele-blitz

“Evaluare proprietate” - conceput pentru oricine dorește să-și evalueze comparativ proprietatea - www.blitz.ro/evaluare-proprietate

De ce să ne alegi pe noi? Convinge-te singur cu ajutorul celor 28 de motive pentru a cumpăra/închiria prin Blitz https://www.blitz-imobiliare.ro/motive-cumparatori-chiriasi și a celor 26 de motive pentru care să vinzi/închiriezi prin Blitz https://www.blitz-imobiliare.ro/motive-proprietari.

Credem într-o piață imobiliară corectă și transparentă. Lucrăm 100% în condiții de legalitate, cu comisioane achitate doar la finalizarea tranzacției.

Pentru a oferi cele mai bune servicii investim continuu în formare profesională de calitate. Cu ajutorul trainerilor cu expertiză și pregatire specifică, reușim să livrăm educație imobiliară atât agenților începători cât și celor avansați în cadrul programului Blitz Camp. https://www.blitz-imobiliare.ro/blitz-camp.

Agenții Blitz resimt din plin avantajele și ajutorul departamentelor specializate și al sistemului creat, acest lucru ajutându-i să încheie tranzacții sigure, facile și bazate pe relații de câștig-câștig.

#consultantbancar #creditadvisor #bancar #credite #credit #vanzare #consultant #banci #consilier
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.