Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Bookster - 0 posturi vacante

Website: https://cariere.bookster.ro/

Website:https://cariere.bookster.ro/


Din pasiune pentru educație și lectură, Bookster este o marcă fabricată în România, prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni. Bookster este și locul unde te descoperi și înveți – din cărți, din cursuri, din dezbateri, dar mai ales de la colegi. Suntem o echipă de profesioniști tineri, veseli și motivați de o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

La Bookster ne-am propus încă de la început să inspirăm oamenii și ne dorim să construim cel mai fain mediu de lucru din România. Bookster reprezintă un proiect modern unde istețimea, creativitatea și profesionalismul se întâlnesc cu antreprenoriatul social, flexibilitatea și distracția, un loc unde vii cu drag dimineața și pleci cu greu seara.

Comunitatea noastră a trecut în prezent de 100.000 de cititori care au acces gratuit la cele mai bune cărți și la o experiență super faină, iar aproape 1.000 de companii din toată țara le oferă angajaților săi serviciile de livrare și de promovare a lecturii oferite de Bookster: Banca Transilvania, ING, Orange, IBM, Kaufland, BRD, BCR, Ernst&Young etc. și lista crește în fiecare săptămână.

Credem că oamenii stau la baza succesului oricărui proiect și de aceea acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Vrem să-i selectăm pe cei mai buni oameni care se potrivesc cu valorile noastre: Be kind, In Love with Bookster, Be reliable, Work Smart, With a Smile. Pentru Bookster este important să rezonezi cu valorile companiei dar și cu ceilalți colegi.

Ești pasionat de cărți, educație și lectură, îți dorești să inspiri oamenii și să te dezvolți alături de o echipă de oameni veseli și profesioniști? Te încurajăm să aplici pentru un job care aduce valoare atât pentru tine, dar și celor din jur.

Căutăm să angajăm colegi pentru atitudine și împreună să ne dezvoltăm aptitudinile. Alătură-te echipei noastre and Let’s Read’n’Roll!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.