Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Braiconf - 0 posturi vacante

Website: www.braiconf.ro

Website:www.braiconf.ro


Fiind o companie in permanenta dezvoltare, Braiconf este in cautare de noi colaborari cu persoane entuziaste si pasionate de fascinanta lume a modei. Fii parte din echipa Braiconf!

SC Braiconf SA reprezinta o companie ce a cunoscut o evolutie ascendenta pozitiva inca de la fondarea sa in anul 1950 si in prezent este liderul pietei producatorilor de confectii usoare din Romania, dezvoltandu-se continuu si diversificandu-si constant gama de produse. De la inceputuri si pana in prezent, Braiconf a ramas fidela principiilor sale de baza: respect fata de clienti, furnizori si angajati si minutiozitatea in definirea detaliilor.

Valorile angajatilor companiei reprezinta munca in echipa, creativitatea, fantezia, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti de produsele si serviciile Braiconf.

Esti fascinat de lumea modei? Accepti provocarea sa te angajezi la unul dintre Superbrandurile Romaniei? Iti doresti o cariera intr-un mediu dinamic si in continua dezvoltare, in domeniul confectiilor textile?

Te invitam sa aplici aici si sa descoperi oportunitatile pe care Braiconf le are pentru tine!

Pentru mai multe detalii despre companie viziteaza site-ul nostru: www.braiconf.ro.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.