Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Brightivity Montessori - 0 posturi vacante

Website: https://www.brightivity.ro/

Website:https://www.brightivity.ro/


Brightivity Montessori este întemeiat pe observațiile științifice făcute de Maria Montessori, o moștenire educațională validată și îmbrățișată în peste 60 de țări.

Suntem o comunitate de oameni pasionați de educația Montessori autentică, motivați să schimbăm lucrurile în mai bine pentru noile generații și care credem cu tărie în puterea respectului și a colaborării.

Ne dedicăm îndrumării copiilor cu vârste între 1.5 și 6 ani, cărora le asigurăm un mediu ce le respectă individualitatea, având în grijă dezvoltarea lor armonioasă la nivelul tuturor dimensiunilor umane.

Oferim constant posibilități de creștere profesională – conferințe, seminarii, cursuri, mentorat, schimb de experiență cu grădinițe din țară sau de peste granițe.

Alinierea la GDPR: Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de înregistrare, îți manifești ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor tale în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, Brightivity Montessori prelucrează datele cu caracter personal ale candidaților doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau pentru alte activități pentru care există un temei legal.

Prin Politica noastră internă de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, îți garantăm faptul că, în cazul în care nu ești admis pentru poziția pentru care ai aplicat, CV-ul tău va fi păstrat în depline condiții de siguranță pe o perioadă de 6 luni de la depunerea candidaturii.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.