Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Bsg Amanet & Exchange

Website: https://www.bsgamanet.ro/
Locuri de munca disponibile in: Arad, Timisoara

Website:https://www.bsgamanet.ro/


Compania BSG Amanet & Exchange este cea mai extinsa retea de case de amanet si schimb valutar din Romania*, avand peste 130 de agentii in 27 de judete. Serviciile oferite clientilor sunt amanet si vanzare bijuterii din aur si argint, amanet si vanzare produse electronice si autoturisme, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union.

In cadrul companiei BSG Amanet & Exchange se pune accent pe dezvoltarea angajatilor, acestia avand oportunitatea continua de a avansa. Datorita accentului pus pe dezvoltarea si motivarea angajatilor, suntem reteaua de case de amanet din Romania cu cei mai multi specialisti*, avand o echipa de peste 400 angajati. Activitatea din agentii se desfasoara in caserii blindate, respectand normele legale privind securitatea angajatilor si a clientilor.

Fii alaturi de liderul pietei de amanet din Romania*!

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra accesati www.bsgamanet.ro


*Conform Audit MKOR Consulting efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2018
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Amanet Si Schimb Valutar

Operator Amanet Si Schimb Valutar


BSG Amanet & Exchange
Candidatul ideal Vrei o schimbare in cariera sau te afli in cautarea unui loc de munca ? Alatura-te echipei BSG Amanet & Exchange! Ai nevoie doar de: - studii medii / superioare; - cunostinte de operare calculator; - dorinta de a invata lucruri noi; - disponibilitate de a participa la cursul initial de pregatire ce se organizeaza in Baia Mare (judetul Maramures), impreuna vom stabili perioada training-ului in functie de disponibilitatea ta;Descrierea jobului Lucrand pe acest post: - iti vei dezvolta abilitatile de comunicare si negociere cu clientii; - vei sti sa gestionezi corect va
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.