Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Business Care Telecom

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


  • suntem o echipa dinamica, suntem veseli, pasionati de ceea ce facem; ne place competitia, dar in egala masura ne bazam mereu unul pe celalalt si ne impartasim din experiente; suntem inovatori, curiosi si lucram cu oameni faini. Suntem expusi unui mediu in care apar mereu situatii noi, tehnologie noua si astea ne ajuta sa invatam mai multe despre noi insine si despre cei din jurul nostru .
  • misiunea noastra este sa fim un partener si un bun advisor pentru companiile mici si mijlocii. Principalul nostru obiectiv este sa oferim solutii, incredere si profesionalism clientilor existenti si sa crestem veniturile, in timp ce noi insine crestem.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Business Sales Representative - Partener Orange Romania

Business Sales Representative - Partener Orange Romania


BUSINESS CARE TELECOM
Candidatul ideal Cautam: un consultant dе vanzari exceptional caruia ii place sa vinda, ii place sa ajute si mereu pune suflet in ceea ce face un om caruia ii vine in mod natural sa-i ajute pe ceilalti, cu zambetul pe buze si sa ofere solutii personalizate in acord cu nevoile si afacerea clientului un consultant care nu renunta si care reuseste cu usurinta sa-i convinga pe ceilalti un om caruia ii place sa negocieze si reuseste sa obtina ceea ce-si propune un pasionat dе tehnologie, care intelege ce inseamna solutii dе securitate, antivirus, date mobile, VPN, cloud, wi-fi si altele
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.