Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Business Smart Communications

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Brasov


Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. În ceea ce privește clientii business, Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Soluțiile noastre conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur !!!!


* "Numai candidatii selectati vor fi contactati".
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Vanzari Directe B2b - Telekom Romania

Reprezentant Vanzari Directe B2b - Telekom Romania


BUSINESS SMART COMMUNICATIONS
Candidatul ideal -- seriozitate, perseverenta, orientare spre excelenta; -- capabil de negociere și de orientare spre client; -- experienta in vanzari prezinta un mare avantaj; -- organizare, echilibru; -- dorinta de dezvoltare; -- onest si loial fata de echipa si companie; -- cunostinte medii de utilizare Office; -- respectuos fata de client, colegi și lideri;Descrierea jobului -- identificarea companiilor cu servicii la concurenta si a punctelor slabe in relatia acestora cu actualii furnizori de servicii de telecomunicatii; -- gasirea solutiilor de inlocuire a actualilor furnizori de
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.